Jubileumstur Tenerife 2010

Referat fra Jubileumsturen til Teneriffe 13-14 mars 2010.

42 opplagte og forventningsfulle turdeltakere ble ønsket velkommen  av guid og vertskapet for turen. En blid og dyktig sjåfør ? brakt oss frem til fergen i Agaete.

En behagelig overfart med katamaranen til Lineas Fred.Olsen. Ankomst Santa Cruz i strålende vær.

En fin naturopplevelse med utfyllende guiding av Anna gjorde bussturen frem til vårt lunsjstopp ekstra givende.

En smakfull treretters lunch med tilhørende drikke på bar Rte San Diego i El Rincon (La Ortava) ble inntatt i god stemning blant turdeltakerne.

Litt forsinket ankomst til Lora Park gjorde besøket litt ampurtert, noe som reduserte mulighetene til å få med seg parkens fantastiske tilbud av opplevelser, av verdens fugler og dyr. Kjenskapen til Lolo Park skapte nok nyskjerrigheten til et lengere besøk ved anledning.

Kl.17 ankom selskapet til storhotellet H 10 Tenerife Playa i Puerto de la Cruz, hvor man etter en rask og profesjonell innsjekking kulle innstalere seg på rommene. Det var nok kjerkommet med en behagelig hvil før vi igjenn  møttes til i baren til en apperitif.

Kl.19 fikk vi vår plassering i hotellets resturanten, og kunne forsyne oss fra en «BUNGNEDE» buffet som bydde på et variert utvalg for enhver mage.

Aktive loddeslgere bidro med lii ekstra € til Klubben.

Kaffe og noe til ble inntatt i «Biblioteket» En ekstra begivenhet ble oss tildelt av av REPPERNE Åsta og Berit, en ekstra takk for dere bidrag.

Søndag startet med frokost som ga muligheter for både A og B personer å nyte morgenen.

Kl.11 startet vi videre på turen gikk, som gikk sydorer i Ortavadalen. Vårt første stopp som etter planen var besøk på vingård ble sløyfet, for mer tid til det videre program.

En oversikt fra bussen ble det for den fremgravde byen Garachico som ble begravd av vulkanutbrudd fra Montana Negro i 1706. Her hadde nok man ønsket seg litt nermere øyensyn, men slik er det med en kort helgetur.

Så ble det besøk på Vin museum, hvor servering av gode viner og oster, som bekom selskapet vel.

Lunsjen ble servert oss på Centro Hipico La Cordillera i utkanten av La Laguna. En smakfull servering av hele tre rett + desert og gode viner til. Et stille og stemningsfult sted i landlige omgivelser noe selskapet så ut til å trives i.

Turen videre til universitetsbyen La Laguna, men den rusletur i den gamle bydelen. Det bel en avslappende pause på kaffe bar før vi dro videre til Santa Cruz for ferjeturen til Agaete.

Så tilbake til vår egen øy og hem til den enkelte for å hvile ut og fordøye helens oppleveser på vår frodige grannøy.

Vi takker turkomiten, guid og sjåfør for deres innsats for opp deltakere.